lauantai 29. marraskuuta 2008

6. pari uunista ulosJOs nyt olen oikein laskenut, niin tämä on 6. lapasparini tässä lapaskuussa. Nämä on neulottu 6 millin puupuikoilla kaksinkertaisesta hahtuvasta, sen jälkeen pesukoneessa tosi tiiviiksi kutistettu, siis huovutettu. Ovat lämpimät!

Viimeisen viikon olen tikuttanut kuopukselle Pientä Punaista Projektia, purkanut ja tikutellut. Se vei tämän viimeisen viikon lapasmehut mennessään, joten hiukkasen harmittaa, etten saanutkaan kunnon lapasloppukiriä aikaiseksi.

Itse asiassa kaksi paria jää vielä kesken, joten toivon niiden valmistuvan ensi viikon aikana, kunhan (jospa?) saan tuon punaprojektin ensin valmiiksi.

* * *

Huomenna ehtiikin mainiosti vielä tehdä lapasia, ja jos nyt jollain on lapaspari ihan hilkkua vaille valmiina, niin kyllä sen vielä maanantainakin voi viimeistellä ja sitten postata.

Apuemot varmaan huomenissa laskevat lapastiliä, mutta tarkistetaan ne laskelmat vielä alkuviikon aikana, vaikkapa viimeistään tiistai-iltana. Näin mattiviimetippaisetkin ehtivät vielä mukaan :).

Ihan satavarmaksi en uskalla luvata, mutta pyrin kuitenkin keskiviikon tienoilla tekemään yhteenvedon tämänvuotisesta lapaskuusta.

Arvontaakin on luvassa, joten pysykää kuulolla :).

Hyvää viimetipankiriä!

Ei kommentteja: